Pasak šaltinio, aktorės kova su priklausomybėmis veikia jos artimuosius, taip pat ir 21 m. dukterį Avą, kurios susilaukė su buvusiu vyru Richie Sambora.

„Jos bėda – alkoholis, tabletės, psichinė sveikata. <....> Ji nedirba, nėra atsakingas žmogus. Artimuosius tai skaudina. Tai daugelį metų trunkanti problema. Ava labai kenčia“, – teigė šaltinis.

Pasak šaltinio, buvęs vyras R. Sambora (buvo susituokę 1994–2007 m.) anksčiau padėdavo buvusiai žmonai, bet dabar atsitolino.

Aktorės artimieji tikisi, kad medikai padės, kita vertus, nerimauja, nes pagalbos į specialistus kreipiamasi jau ne pirmą kartą. Pasak šaltinio, po kiekvieno gydymo klinikoje aktorė vėl grįžta prie senų įpročių, „ji yra gulėjusi reabilitacijos klinikoje 20, o gal net 25 kartus. Sumoka nuo 7 iki 10 tūkst. dolerių už savaitę, bet niekas jai nepadeda“.

Buvęs H. Locklear atstovas teigė, kad dabar aktorė nebendrauja su tėvais, kurie yra gana senyvo amžiaus.

Buvusi serialo „Melrouzas“ žvaigždė žiemą irgi gydėsi reabilitacijos klinikoje, pasakojo jos draugė.

Gruodžio pabaigoje ji išvyko švęsti Kalėdų į Los Andželą, o į kliniką negrįžo – paprašė medikų pagalbos namuose. Tuo metu su H. Locklear gyveno jos tėvai – tėvas Billas, 89 m., ir motina Diane, 85 m.
Sausį jos bičiulė pasakojo: „Ji puikiai jaučiasi. Tėvai dabar gyvena su ja. <...> Jos savijautai į naudą, kad tėvai dabar yra kartu. Heather reikia pagrindo, normalaus gyvenimo, kas geriau už tėvus gali tai suteikti.“

Po Naujų metų Heather, kuri praeityje sirgo depresija, nerimo sindromu, buvo prižiūrima medikų, be to, nebendravo su prastą įtaką darančiais žmonėmis. Ji išsiskyrė ir su buvusiu draugu Chrisu Heisseriu.

Pasak bičiulės, Ch. Heisseris prieš dvejus su puse metų aplankė aktorę reabilitacijos klinikoje, bet „nepadėjo siekti užsibrėžtos blaivybės. Ji buvo užsibrėžusi dvejus metus gyventi blaiviai, tačiau gyvenime esant jam, tai būtų neįmanoma“.

Poros santykiai buvo audringi – abiem teko būti suimtiems, jie daug kartų pykosi.

Pernai spalį aktorė atsidūrė ligoninėje dėl galimo svaigalų perdozavimo, po mėnesio – psichiatrijos klinikoje.

Heather Locklear

Pernai lapkritį H. Locklear psichoterapeutė konstatavo, kad aktorei prasidėjo psichologiškai sunkus laikotarpis. Kaimynai iškvietė policiją. H. Locklear suėmė, nes ji smurtavo prieš policijos pareigūną, kuris atvyko į jos namus, iškviestas kaimynų. Policininko teigimu, aktorė buvo stipriai apsvaigusi, ginčijosi su draugais ir šeimos nariais, kai atvyko policijos pareigūnai.

Po kelių valandų aktorę išleido iš policijos nuovados ir paguldė į ligoninę dėl galimo svaigalų perdozavimo.

Dar prieš savaitę iki šio policija sulaukė skambučio dėl smurtaujančios aktorės, kuri, regis, turėjo savižudiškų intencijų, informavo policija ir ugniagesiai.

Pernai lapkritį aktorei pateikė kaltinimus dėl smurto prieš policijos pareigūną ir greitosios pagalbos medikus, dėl priešinimosi ir trukdymo policininkams dirbti savo darbą. Aktorė nepripažino kaltės, birželio 14 d. numatytas teismo posėdis Venturos apygardoje.

Šį rugsėjį, po 57-o aktorės gimtadienio, šaltinis teigė „People“, kad aktorė vis dar klinikoje, o jos būklė sparčiai gerėja.

H. Locklear atstovas dar nepateikė komentaro „People“ korespondentui.

„People“ gautame buvusio aktorės vyro R. Samboros pranešime rašoma: „Nedvejodamas padėsiu Heather ir stengsiuosi maksimaliai pagelbėti, ypač Avai. Dar kartą be galo didžiuojuosi savo dukterimi už jos susitvardymą ir stiprybę sunkiu laiku.“

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)