Iš Minesotos kilęs aktorius interviu „Fox News“ sakė, kad jis ir jo agentas pasuko skirtingais keliais, nes jį Holivudas įtraukė į juodąjį sąrašą.

„Man buvo liūdna. Kartu dirbome tiek metų, o atėjo metas, kai tiesiog nebegalėjome dirbti. Ir viskas dėl to, kad aš krikščionis, kad konservatyvių pažiūrų. Ir dabar mūsų šalis tokia susiskaldžiusi, tą atskirtį gilina populiarioji žiniasklaida, kinas, televizija. Man tas pyktis ir neapykanta, kokios dabar visur pilna, nepriimtini. Mano požiūris kitoks“, – sakė aktorius.

K. Sorbo ne kartą išgarsėjo gana prieštaringai vertinamais pasisakymais.

2014 metais jis stojo ginti Melo Gibsono 2004 metų juostą „Kristaus kančia“, kai filmas imtas smerkti kaip antisemitinis. K. Sorbo tikėjimui skirtoje radijo laidoje „Vocal Point“ laidos vedėjui Jerry Newcombe pareiškė „Naujiena: tu nužudei Jėzų!“. Vėliau už tokius žodžius atsiprašė, tačiau savo nuomonės nepakeitė: „Ar visi žydai tuo metu nekentė Jėzaus? Žinoma, kad ne. Žmonės šaukė, kad tas užkietėjęs nusikaltėlis būtų paleistas į laisvę. Knygoje taip parašyta. Tai faktai“.

Kevinas Sorbo

Tais pačiais metais aktorius įžeidžiančiai pasisakė apie protestuotojus Fergusone po 18 metų Michaelo Browno mirties.

Dabar jau ištrintame komentare K. Sorbo rašė: „Tie protestai Fergusone mažai ką turi bendro su tuo nušautu jaunu žmogumi. Tai viso labo pasiteisinimas tiems liurbiams būti gyvuliais, kokie jie ir yra. Tai per daug metų susikaupęs nepasitenkinimas dėl to, kad nieko nebandai keisti, o tik kaltini kitus. Kai pasiduodi, kažkodėl visada kalti kiti.

Tikiuosi, kad tai bus priminimas visiems afroamerikiečiams (visada maniau, kad mes visi tiesiog amerikiečiai, bet ką darysi), kad prezidentas, už kurį balsavo, jiems gyvenimą ne pagerino, o tik pablogino“.

2021 metų sausį jis sulaukė Kseną vaidinusios aktorės Lucy Lawless pasmerkimo, ėmęs samprotauti, kad Kapitolijaus riaušininkai – apsimetę „Antifa“ judėjimo aktyvistai.

Kevinas Sorbo

K. Sorbo pastarąjį dešimtmetį vaidino ne viename šeimai ir tikėjimui skirtame filme, įskaitant šių metų „Left Behind: Rise of the Antichrist“.

Kartu su 58 metų žmona Sam, su kuria santuokoje išgyveno 25 metus, K. Sorbo įkūrė „Sorbo Studios“. Pora užaugino tris vaikus: 21, 19 ir 17 metų.

Naujausia poros studijos juosta „Miracle in East Texas“ pasakoja apie du Didžiosios depresijos laikų sukčius, kurie bando įtikinti našles investuoti į jų bevertes naftos radimvietes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)