Išdykusius Tomo ir Lynette dvynius Prestoną bei Porterį ketverius metus vaidino Brettas ir Shane`as Kinsmanore`ai. Nuolat išdaigas krėsdavę broliukai buvo vos septynerių, kai 2004 metais pirmą kartą prisijungė prie serialo komandos, rašo thesun.co.uk.

Žinoma, dabar dvyniai atrodo visiškai kitaip – juk nuo jų pasirodymo šiame ABC seriale prabėgo beveik du dešimtmečiai.

2003 metais broliai kartu šalia Steve`o Martino vaidino Kyle`ą ir Nigelą Bakerius filme „Cheaper by the Dozen“, o 2005 metais filavosi jo tęsinyje „Cheaper by the Dozen 2“.

„Nusivylusiose namų šeimininkėse“ vaidinę dvyniai

Brettas ir Shane`as studijavo Kalifornijos politechnikos valstybiniame universitete San Luis Obispo mieste.

Paskutinį kartą broliai vaidino vienoje 2008 metų dramos ER („Ligoninės priimamasis“) serijoje, kur įkūnijo Curly ir Larry Weddingtonus.

Pandemijos metu garsieji dvyniai džiugino gerbėjus „TikTok“ vaizdo įrašais, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo.

2008 metais penktajame serialo sezone šiuos brolius pakeitė kita dvynių pora – Charlie ir Maxas Carveriai.

„Nusivylusiose namų šeimininkėse“ vaidinę dvyniai

Tačiau Brettas ir Shane`as nėra vieninteliai aktoriai, kurie nuo serialo laikų stipriai pasikeitė. Praėjus devyneriems metams nuo populiaraus serialo „Desperate Housewives“ pabaigos, Mike`ą Delfiną įkūnijęs gražuolis aktorius Jamesas Dentonas taip pat atrodo visiškai kitaip.

Per vieną retą interviu televizijoje 58 metų vyras prisipažino, kad jautėsi „nepatogiai“, kai vaidinant seksualųjį Teri Hatcher kaimyną, jam teko filmuotis be marškinėlių.

Tiesą sakant, 2004 metais gavęs kaimynystėje gyvenančio santechniko vaidmenį, jis atsisakė alkoholio ir nesveiko maisto.

2021 m. kovo mėnesį per televizijos laidą „The Morning Show“ Jamesas sakė: „Ne, niekada nesijaučiau gerai. Iki „Namų šeimininkių“ didžiąją dalį savo karjeros vaidinau blogus vyrukus“.

„Niekada nebuvau gražuolis. Man buvo malonu ten vaidinti, nesupraskite manęs neteisingai, bet jaučiausi nepatogiai. Mane visur persekioja tas kadras, kur aš kieme esu pusnuogis. Nusifilmavęs šioje scenoje, išspjoviau picą ir išmečiau alų, nuėjau tiesiai į sporto salę, bet vis tiek dar nesu įgavęs labai geros formos“, – kalbėjo aktorius.

„Nusivylusiose namų šeimininkėse“ vaidinę dvyniai

Jo personažas buvo nužudytas, kai paskutiniame sezone Visterijos gatvėje buvo nušautas iš pravažiuojančio automobilio.

Prisimindamas Mike`o pasitraukimą, Jamesas sakė: „Terry [Hatcher] šioje scenoje buvo tokia puiki. Man teko šaunus išėjimas... Manau, kad jie gerai tai nufilmavo, ir scena suspaudė širdį, daugiausia Terry dėka“.

Pasibaigus aštuonerius metus trukusiam darbui „Desperate Housewives“ seriale, James toliau vaidino daktarą Samą Radfordą seriale „Good Witch“. Jamesas su žmona, savo asmenine trenere Erin O`Brien, turi du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją