Vis dėlto skaitymo iš lūpų specialistas teigia giliai abejojantis, ar Kate Middleton gestą reikia laikyti žaismingu. Jis tvirtina supratęs, ką Velso princesė prieš akimirką pasakė savo vyrui, todėl pro akylų stebėtojų akis neprasprūdęs pliaukštelėjimas vargu ar buvo šelmiška švelnumo išraiška, rašo „The Mirror“.

Epizode, kuriame pavyksta pastebėti pliaukštelėjimą, princas Williamas su žmona Kate žingsniuoja raudonuoju kilimu.

Pačioje vaizdo įrašo pradžioje kažkas, atrodo, patraukia Kate dėmesį, nes ji staiga pasuka galvą, kad pasižiūrėtu, kas vyksta jai už nugaros.

Kai Kate ir vėl atsigręžia į princą Williamą, kuris nebuvo žvilgtelėjęs atgal, pora, kaip galima spėti, persimeta keliais žodžiais.

Skaitymo iš lūpų specialistas Jeremy Freemanas teigia, kad Kate tuo momentu pasakė: „Kaip galėjai šito nepastebėti?“

Williamui klustelėjus „Ko?“, Kate, esą, teprataria: „Nustok ignoruoti.“ Ką princas turi liautis ignoruoti, suprasti neįmanoma.

Williamas dar paklausia, ko jam neignoruoti, tačiau į tai Kate teatsako pliaukštelėjimu.


Skaitymo iš lūpų specialistas savo pastabas paviešino netrukus po to, kai kūno kalbos ekspertė pareiškė tą pliaukštelėjimą suprantanti kaip šelmišką priekaištą.

„Jiems einant pro minią, Kate atsigręžia, kad šypsena padėkotų už pasakytą komplimentą. Tada dešiniąja ranka ji padaro judesį, primenantį Williamui duodamą užuominą susikibti rankomis“, – aiškina kūno kalbos ekspertė Judi James.

„Tada Williamas pasisuka į žmoną, it duodamas suprasti, kad norėtų pratęsti koketišką susišnabždėjimą, ir pakelia ranką, taip praleisdamas Kate duotą užuominą.“

„Už tai Kate suskumba atsilyginti skubriu pliaukštelėjimu per sėdynę. Taigi, tas pliaukštelėjimas gali būti ir seksualus gestas, ir švelnumo išraiška, ir šioks toks priekaištas už nepastebėtą užuominą“, – mano kūno kalbos ekspertė.

Prieš BAFTA apdovanojimų ceremoniją karališkoji pora susitiko su BAFTA pirmininku Krishnendu Majumdaru, generaline direktore Jane Millichip ir BAFTA filmų komiteto pirmininke Anna Higgs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)