Maksas draugams pasakė, kad jis neims Kate į vestuves, kuriose abu planavo dalyvauti kartu“, - sakė nuo birželio slapta susitikinėjančiai porai artimas šaltinis.

Ar tai gali reikšti, kad rugsėjį Manhatane pirmą kartą pastebėtos už rankučių susikibusios poros santykiams atėjo galas? 21 metų K. Upton ir dvylika metų vyresnis M. Chmerovskis pastarąjį kartą kartu nufotografuoti spalio 28 dieną.

Iš tiesų, šviesiaplaukė gražuolė šeštadienį, lapkričio 16 dieną, su paslaptingu vyru buvo pastebėti rungtynėse, kuriose susitiko Niujorko „Knicks“ ir Atlantos „Hawks“ komandos.

„Maksas nieko blogo apie ją nekalba, tačiau ta aplinkybė, kad ji nebelydi jo į vestuves, labai daug pasako“, - toliau pasakojo šaltinis.

Paprašyti pakomentuoti šią žinią, ir K. Upton, ir M. Chmerkovskio atstovai atsisakė tai daryti, pasiteisindami, jog tai yra asmeninis jų klientų gyvenimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)