Aktorė, kuri plaukų spalvą pakeitė dėl Victorios Knox vaidmens būsimame filme „Barely Lethal“, nuotraukas iš filmo aikštelės su šviesiai nudažytais plaukais pirmą kartą paskelbė maždaug prieš savaitę. Tačiau filmavimo metu darytos nuotraukos buvo pernelyg neryškios, kad aktorės gerbėjai galėtų įvertintų naujuosius pokyčius.
Jessica Alba

Dabar 32 metų žvaigždė paviešino aiškesnį autoportretą su naująja plaukų spalva. Tačiau, regis, plaukai buvo pašviesinti taip, kad sugrįžti prie tamsios spalvos būtų itin lengva.

J. Alba ne tik nesutiko ilgam laikui tapti blondine, bet ir užpakalinę plaukų dalį paliko tamsią bei pasirinko subtiliai patamsėjusias plaukų šaknis.

Galbūt ji taip pasielgė dėl to, kad baigusi filmuotis galėtų be problemų sugrįžti prie savo natūralios plaukų spalvos ir kad išvengtų neigiamo plaukų dažų poveikio gležnoms sruogoms.

Gali būti, kad ji girdėjo, kaip Jennifer Lawrence nusirėžė savo plaukus, nes jie „nuo dažymo suskrudo“.

Kaip bebūtų, šiuo metu mums patinka kontrastas tarp J. Albos šviesių plaukų sluoksnių ir jos tamsesnių veido bruožų, rašo svetainė eonline.com. Tikėkimės, kad netrukus šį įvaizdį aktorė pademonstruos ir ant raudonojo kilimo!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)