Suknelė, su kuria 41-ų metų atlikėja pasirodė scenoje per praeitą savaitę Hamburge, Vokietijoje, vykusį koncertą, atrodė ne tik įspūdingai, bet ir pavojingai. Stebint ja vilkinčią Beyonce, neapleido mintis, kad visos menkai pridengtos grožybės tuoj išsiverš į laisvę. Taip, tiesą sakant, vos neatsitiko.

Laimei, pro iškirptę sprūstančią krūtį pačiu laiku pastebėjo šalimais atsidūręs šokėjų dueto „Les Twins“ narys. Jis puolė prie dainininkės, pridengė ją savo kūnu ir padėjo pasitaisyti rūbą, rašo „Mail Online“.
Nejaukiai galėjusią pasibaigti sceną nufilmavo ir į „TikTok“ įkėlė vienas koncerte apsilankęs Beyonce gerbėjas.

Vaizdo įrašą tiktokeris papildė antrašte „Velnias, kaip sklandžiai jis tai padarė“.

Paskyroje, kurią stebi ne daugiau kaip 6,7 tūkst. internautų, atsidūrę kadrai per neįtikėtinai trumpą laiką buvo peržiūrėti daugiau nei milijoną kartų.

Beyonce, kaip patyrusi atlikėja, puikiausiai sugeba išsisukti iš keblių situacijų, kurių visada pasitaiko scenoje.

Visiškai neseniai socialinius tinklus apskriejo epizodas iš jos koncerto, per kurį sumaišties vos nesukėlė dainininkės užuominų nesupratusi scenos darbuotojų komanda.


Iš vaizdo įrašo matyti, kaip Beyonce, sėdėdama ant sidabro spalvos arklio ir atlikdama dainą „Summer Renaissance“, scenos darbuotojui, tarytum norinčiam padėti jai nulipti nuo instaliacijos, mostu parodo, kad pasitrauktų. Dar po akimirkos Beyonce patraukia nuo burnos mikrofoną ir, sprendžiant iš lūpų judesių, ištaria „O, Dieve!“

Taip ir liko neaišku, ar dainininkė norėjo nulipti nuo arklio ar likti ant jo sėdėti. Dainai pasibaigus, rekvizitas, su ant jo tebesėdinčia Beyonce, buvo išstumtas į užkulisius.

Socialiniuose tinkluose kaipmat užvirė diskusija apie tai, kas atsitiko scenoje. Daugelis komentatorių pripažino, kad Beyonce puikiai sugeba tęsti šou, kad ir kas benutiktų.

Praeitą mėnesį į pasaulinį turą išvykusi atlikėja aktyviai fiksuoja savo veiklą „Instagram“. Vienoje iš žinučių ji pademonstravo ir pirmiau aprašyto epizodo kaltininke tapusią seksualiąją rožinės spalvos suknelę, kurią, pasirodo, pati sumodeliavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)