Kaitinančios fotosesijos akimirkomis garsus modelis pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Jame galima išvysti sumanymo vaizdo įrašą ir jame esančius užkulisius.

Mergina vaizdo įraše guli ant žolės, o jos nepriekaištingą figūrą puošia baltos spalvos drabužiai bei itin ploni lapai. Šie nugulė ant jos krūtinės.

Be to, svarbia įvaizdžio detale tapo ir ilgas, banguotas rudos spalvos perukas.

Tad nenuostabu, kad įkėlus šį vaizdo įrašą merginos gerbėjai pašėlo. Drąsiai žarstė komplimentus, gyrė jos stulbinamą išvaizdą.

„Mano visa diena, o gal ir visas mano gyvenimas, ką tik tapo šiek tiek geresnis“, – rašė vienas internautas.

Prisidėjo ir dar vienas: „Tu esi svajonės išsipildymas.“

Dailymail.co.uk rašoma, kad už savo fotosesijas garsi mergina susižeria daugiau nei 1 mln. svarų sterlingų.

Šio populiarumo ir turtų ji susilaukė prieš keletą metų tapusi mados industrijos dalimi, o dar didesnio dėmesio sulaukė, kai pradėjo susitikinėti su amerikiečių reperiu Tyga.

Visgi ne viename interviu D. Rose yra pasakojosi, kad vaikystėje patyrė patyčias.

„<...> Visi tiesiog mėgdavo iš manęs tyčiotis, kišti kramtomąją gumą į plaukus, tiesiog norėdami mane paerzinti savo malonumui. Į mokyklą eidavau maždaug tris valandas per savaitę, tiesiog rinkdavausi mėgstamus dalykus, gydžiausi ir vartojau antidepresantus“, – skaudžią patirtį užsienio naujienų portalams atskleidė mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją