Gundomoje asmenukėje 25 m. aktorės vilkima „Safti Haita“ palaidinė kainuoja apie 500 dolerių.

Didžiąją buvusios Disnėjaus filmų žvaigždės krūtinės dalį atidengianti palaidinė – su pūstomis rankovėmis, korsetu su perlinėmis sagutėmis ir raišteliais.

Prie šios drąsaus silueto palaidinės B. Thorne priderino juodą sijoną su raudonomis širdelėmis ir deimantinį vėrinį su rožės formos pakabuku.

Nuotraukoje aktorė atrodo tarsi be makiažo, plaukai natūraliai krenta ant pečių, didžiausias dėmesys nuotraukoje tenka aprangai.

Aktorė gana dažnai publikuoja socialiniuose tinkluose nuotraukų, kuriose nesidrovėdama demonstruoja savo kūną.

Bella Thorne

Balandį jį išpublikavo nuotrauką, kurioje vilkėjo „Hello Kitty“ bikinį. „Tirpstuuuu“, – parašė ji prie seksualios nuotraukų serijos.

Mažytė „Hello Kitty“ bikinio liemenėlė minimaliai dengė aktorės krūtis. Nuotraukoje B. Thorne sėdi tokia poza, kad kelnaičių su virvele praktiškai nesimato.

Neseniai „Page Six“ duotame interviu B. Thorne papasakojo, kada jaučiasi atrodanti seksualiai. Aktorės teigimu, svarbu ne tiek drabužiai, kiek tai, kaip ji jaučiasi juos vilkėdama.

„Su kokia nors spalva, medžiaga ar siluetu jautiesi savimi pasitikinti, – teigė papuošalų linijos „Thorne Dynasty“ įkūrėja. – Aš jaučiuosi seksualiausiai, vilkėdama drabužius, kurie pabrėžia mano grožį ir su kuriais jaučiuosi savimi pasitikinti. Seksualiausiai jaučiuosi su daiktais, kurie atspindi mane, su kuriais jaučiuosi kieta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją