Moteris teigia, kad vienu metu ji neteko ir vyro, ir vaiko.

Pora išsiskyrė liepą, kai 33 metų vyras buvo nufotografuotas besibučiuojantis su „Topshop“ paveldėtoja Chloe Green jachtoje Turkijos pakrantėje.

Žurnalistams 38 metų medicinos seselė prisipažino iš pradžių maniusi, kad „nesiliaujantis kraujavimas“ buvo streso, kurį ji patyrė dėl vyro romano, rezultatas, tačiau medikų verdiktas buvo negailestingas – ji prarado kūdikį.

„Gedėjau ne tik žlugusio gyvenimo ir prarasto vyro, bet tuo pačiu metu patiriau ir vaiko netekties klaiką. Buvo labai daug streso ir pačių stipriausių tamsių emocijų. Savo gydytojui papasakojau apie juntamus simptomus, kraujavimą. Jis konstatavo, kad tai negeras ženklas“, – pasakoja moteris.

Šiuo metu Melissa su J. Meeksu kovoja dėl septynerių metų sūnaus Jemery globos. Teismui pateiktuose dokumentuose ji teigia, kad buvęs mylimasis sūnų aplanko „geriausiu atveju du kartus per mėnesį“.

Moteris negaili karčių žodžių 33 metų modeliui, kurį vadina „pleibojumi, susiradusiu turtingą mergužėlę“.

„Nesu tikra dėl jo paties pajamų, tačiau esu tikra, kad jos didesnės nei mano“, – teismui tvirtina išduoda moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)