Vien su apatiniu trikotažu prieš veidrodį įsiamžinusi 38-erių Melissa Meeks prie nuotraukos prirašė: „1 diena. 1 savaitė. Pažiūrėsime, kap seksis“. Akivaizdu, moteris pradeda naują etapą ir panašu, kad visą energiją ketina išlieti sporto salėje.

Day 1. Week 1. 💋 #letsseehowthisgoes 💪

A post shared by Melissa Meeks (@mmeeks14) on Aug 23, 2017 at 2:54am PDT

Paviešinusi nuotrauką Melissa sulaukė daugybės palaikančių žinučių: „Esi nuostabi. Ir toliau eik pirmyn iškėlusi galvą. Nekantrauju pamatyti progresą“, „Parodyk jam, ko neteko“, „Esi labai graži ir nusipelnei viso, kas geriausia“, „Esi nuostabi. Gėda jam, tačiau vieno vyro netektis yra kito vyro atradimas“.

Dar liepą žiniasklaidą apskriejo žinia, kad Jeremy Meeksas po aštuonerių metų skiriasi su žmona. Skyrybų prašymą teisme Jeremy užpildė po to, kai žiniasklaidoje pasklido jo nuotraukos su kita moterimi.

Jeremy Meeksas ir Melissa Meeks augina septynerių sūnų, jo žmona turi dar vieną atžalą iš ankstesnių santykių. Melissa taip pat jau buvo prakalbusi apie skyrybas, nes žiniasklaidoje pasirodė paparacų darytos nuotraukos, kuriose matyti, kaip J. Meeksas bučiuoja britų milijardieriaus dukterį Chloe Green per atostogas jachtoje Turkijoje. M. Meeks teigė buvusi šokiruota, nes tikėjo savo vyro pasakojimu, jog jis ten vyksta darbo reikalais.

Jeremy Meeksas su meiluže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)