Skelbiama, kad mažoji greičiausiai buvo pasidažiusi ir lūpų blizgesiu.

Savo įspūdingos figūros demonstruoti paprastai nevengianti K. Price šį kartą pasirinko santūrų, žiemai skirtą rūbų ansamblį, derėjusį prie Tiaami aprangos.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai K. Price dukrelei leidžia išbandyti makiažo džiaugsmus. 2010 metais socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė tuomet vos trejų mergaitės nuotrauka, kurioje ji jau buvo su dirbtinėmis blakstienomis ir parausvintomis lūpomis. Toks motinos elgesys su dukra labai nepatinka mergaitės tėvui dainininkui Peteriui Andre.

Tuomet atlikėjo atstovas sakė: „Peteris visiškai nepritaria tokiems dalykams. Jis jau ir anksčiau yra sakęs, jog jam nepatinka, kad Katie dažo Junorio plaukus ir tiesina Princess Tiaami garbanas“.
K. Price atsakė: „Ta nuotrauka buvo paimta iš mano sesers paskyros socialiniame tinkle „Facebook“, ji neturėjo būti paviešinta. Tai buvo vienetinis atvejis, man tai irgi nepriimtina“.

„Princess labai patinka visi tie mergaitiški dalykai. Ji ir jos draugės visada knisasi po mano kosmetinę, matuojasi aukštakulnius. Manau, kad tai patinka visoms be išimtiems mergaitėms. Pati jos neskatinu – visai priešingai. Sakau jai: daryk, kaip sakau, o ne kaip darau aš“, - teigia K. Price.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)