Kaip praneša dailymail.co.uk, 76 metų muzikos legenda buvo nuvežtas į Monako Princess Grace ligoninės centro ortopedijos skyrių, kur buvo patikrintas.

E. Johno atstovas dailymail.co.uk patvirtino, kad jis buvo išrašytas pirmadienio rytą ir dabar grįžo į namus „gerai besijaučiantis“.

Jis teigė: „Galime patvirtinti, kad po to, kai vakar paslydo savo namuose Pietų Prancūzijoje, E. Johnas apsilankė vietinėje ligoninėje. Po patikrinimo jis buvo iš karto išrašytas iš ligoninės, o dabar grįžo į namus ir jaučiasi gerai“.

Vienas dailymail.co.uk šaltinis Nicoje sakė: „Jis patyrė nedidelę traumą savo viloje, tuomet iš karto buvo paguldytas į ligoninės ortopedijos skyrių. Kaip pranešė medikai, sužeidimas buvo lengvas. Jam taip pat buvo atliktas smegenų ir juosmens rentgenas, lūžių nenustatyta“.

E. Johnas vasarą praleido Prancūzijoje po liepos mėnesį pasibaigusio koncertinio turo. Paskutinį kartą jis buvo pastebėtas rugpjūčio 22 d. besimėgaujantis akimirkomis savo superjachtoje Sen Tropeze.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją