Naujųjų metų išvakarėse Ch. Teigen (34 m.) išpublikavo instagrame nuotrauką, kurioje stovi baseine, laikydama ant rankų 3 m. dukterį Luną. Nuotraukoje apatinė jos kūno dalis po vandeniu atrodo deformuota.

Vienas iš jos sekėjų pareiškė, kad ji pakoregavo nuotrauką, nors žinoma, kad po vandeniu objektai atrodo neaiškių konkūrų.

„Klaiki (korekcija) „photoshop“ (programa), Chrissy“, – pakomentavo sekėjas.


Galbūt jis norėjo pajuokauti, turėdamas omenyje, kad vanduo iškraipė vaizdą, tačiau Ch. Teigen ilgai nelaukusi parodė šmaikštuoliui jo vietą.

„Kodėl turėčiau koreguoti „photoshopu“ savo š***ą, kad ji atrodytų mažesnė“, – parašė receptų knygos autorė, auginanti du vaikus.

Po šio atsakymo sekėjas ištrynė savo komentarą.

Visi kiti komentavusieji nuotrauką gyrė, kaip žaviai jauna mama atrodo su savo jaunesniąja dukterimi.

Žiemos švenčių laikotarpiu Ch. Teigen su vyru Johnu Legendu išvyko į Vajomingą, Džekson Holą.

Per atostogas ji ne tik sudrausmino savo sekėją, bet ir pasišaipė iš savo Naujųjų metų sutiktuvių planų. „Nekaip jaučiuosi, bet sveikinu su Naujaisiais“, – parašė ji prie nuotraukos, kurioje šnypščia nosį.


Prie kitos nuotraukos, kurioje sėdi rimtu veidu, Ch. Teigen parašė, kad prikibo bjauri sloga, tačiau likus valandai iki Naujų metų pradžios, ji visus sveikina.

Vis tik ši metų pradžia Ch. Teigen buvo geresnė nei pernai Naujųjų sutiktuvės – per jas NBC tiesioginės transliacijos iš Taims aikštės Niujorke metu ji atsitrenkė į perregimą skėtį.

Ch. Teigen norėjo apkabinti Leslie Jones, tačiau neapsižiūrėjo, kad ji stovi su perregimu skėčiu, ir trenkėsi tiesiai į plastiką.

Nors 2020 m. Ch. Teigen prasidėjo nekorektiškais komentarais ir sloga, naujasis dešimtmetis turėtų būti sėkmingas, juk ji pasitiko jį tropiniame rojuje su šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)