Kaip skelbia „Mirror“, K. Middleton kartais jausdavosi vieniša dėl snobiškų pastabų, kurias karališkųjų rūmų darbuotojai ir princo Williamo bičiuliai laidydavo apie jos mamą Carole Middleton. Teigiama, kad iš dalies dėl to buvo įvykęs trumpas jos ir Williamo išsiskyrimas.

Juokeliai buvo laidomi apie ankstesnį Carole Middleton darbą stiuardese, apie jos prasčiokišką tartį. Kilmingi Williamo draugai ir pačios Kate nelaikė tinkama pora Williamui.

Kaip 2007 m. šaltinis teigė „Daily Mail“, susidarė įspūdis, kad karalienei Elžbietai patiko Kate tėvas Michaelas, o motina atrodė manieringa ir prasčiokiška, žmogus, kuris vartoja žodžius „tualetas“, „pardon“ ir pan.

Kita vertus, teigiama, kad princas Williamas puikiai sutarė su K. Middleton mama Carole.

Antro šaltinio teigimu, princui patikdavo patogiai atsisėsti ant sofos Middletonų namuose Berkšyre ir mėgautis paprasto gyvenimo teikiamais malonumais. Šis šaltinis taip pat pastebėjo, kad karalienei Kate ir jos tėvas tikrai patiko, o Carole „nebuvo tokia priimtina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)