Informaciją apie įvykusį susitikimą pavyko gauti iš M. Markle vyresniojo brolio Thomo. Anot jo, tėtis neišpasakytai didžiuojasi, kad dukrai nusišypsojo laimė užmegzti santykius su princu Harry. M. Markle brolio nuomone, princas ir jo sesuo – 35-erių metų aktorė – karštai myli vienas kitą.

„Tėvas nuo pat pradžių žinojo apie tuos santykius“, – per išskirtinį interviu pasakojo 50-ies metų M. Markle brolis Thomas Markle jaunesnysis.

„Pirmą kartą ji (Meghan – aut. past.) su princu Harry susitiko maždaug prieš šešis mėnesius. Tai įvyko Toronte. Jie (sesu ir tėvas – aut. past.) yra labai artimi, jie palaiko glaudžius santykius. Tėvui labai patinka Harry ir jis nepaprastai didžiuojasi Meghan sėkme. Jų santykiai nuostabūs“, – pasakojo M. Markle brolis.

Lankydamasi Londone gruodžio pradžioje M. Markle veikiausiai buvo susitikusi su karališkosios šeimos nariais, įskaitant princą Williamą ir jo žmoną, Kembridžo kunigaikštienę Kate.

Manoma, kad M. Markle buvo pristatyta ir princui Charlesui bei Kornvalio kunigaikštienei.

M. Markle brolis Th. Markle jaunesnysis sako nežinantis, ar motina, šešiasdešimtmetė Doria Ragland, buvo supažindinta su princu Harry. Dabar ir pats Th. Markle jaunesnysis viliasi, kad kaip Markle‘ų šeimos narys, kada nors susipažins su princu Harry. Anot jo, sesuo yra be galo įsimylėjusi iš karališkosios šeimos kilusį savo širdies draugą.

„Abu yra nepaprastai laimingi. Jie puiki pora. Mano seseriai tiesiog nuskilo. Akivaizdu, kad ji laiminga, nes jei būtų kitaip, tikrai nutrauktų santykius. Taigi, jų santykiai puikūs, tad telieka palinkėti sėkmės“, – džiaugėsi M. Markle brolis.

Jis mano, kad viskas klostosi puikiai ir jei princas Harry myli jo seserį, daugiau iš jo tikėtis ir nereikia. Visgi M. Markle brolis išreiškė viltį sulaukti tos dienos, kai galės paspausti princo ranką.

Manoma, kad princas Harry ir M. Markle susitikinėja nuo gegužės. Kaip tik tada princas lankėsi Toronte. Į viešumą šios poros ryšys iškilo tik lapkritį.

Nuo tada mylimieji smagiai praleido ne vieną savaitgalį: M. Markle du kartus buvo nuvykusi į Londoną, o princas Harry buvo apsilankęs Toronte. Būtent taip ir nutiko lapkričio pabaigoje.
Nors Kalėdas pora praleido atskirai (M. Markle buvo Toronte su savo motina, o Harry – Sandringame su karališkąja šeima ), labai greitai jie tikisi vėl susitikti.

Th. Markle‘as jaunesnysis yra vienas iš artimiausių M. Markle giminaičių. Nors skirtumas tarp brolio ir sesers – 15 metų, kol užaugęs nepersikėlė į netoliese esantį namą, brolis gyveno šeimos namuose, taigi, visą M. Markle vaikystę buvo greta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)