Jos Didenybė sugrįžo namo į Vindzorą, kurio Šv. Jurgio koplyčios kriptoje amžiams bus kartu su savo vyru, tėvu, motina ir seserimi. Koplyčioje vakar laikytos trumpos pamaldos, kurios vyko po jos valstybinių laidotuvių Vestminsterio abatijoje šį pirmadienį.

Per laidotuvių pamaldas, kurių pabaigoje monarchės karstas buvo nuleistas į koplyčios kriptą, Vindzoro dekanas pasakė trumpą kalbą.

Jam kalbant, septynerių metų princesė Charlotte, sėdėjusi tarp savo 40-metės motinos, naujosios Velso princesės, ir 37 metų dėdės, Sasekso hercogo, pasitaisė savo skrybėlaitę. Po to mergaitė žvilgtelėjo į savo dėdę, kuris, trumpam pakėlęs akis, pagavo Charlottės žvilgsnį ir nusišypsojo jai.

Taip pat miela akimirka užfiksuota ir tarp mažosios princesės bei Meghan Markle. Judvi ja pasidalijo po karalienės Elžbietos II laidotuvių, kai karališkoji šeima susirinko prie Velingtono arkos.

41 metų amžiaus Sasekso hercogienė po valstybinių monarchės laidotuvių Vestminsterio abatijoje subtiliai, bet šiltai šyptelėjo savo jaunajai dukterėčiai.

Visą dieną Meghan buvo rimtai nusiteikusi ir netgi nubraukė ašarą, kai kartu su kitais karališkosios šeimos nariais atidavė savo paskutinę pagarbą ir amžiams atsisveikino su Jos Didenybe.

Vaizdo įraše matyti, kaip septynerių metų princesė Charlotte stovi šalia savo mamos Kate Middleton ir karalienės konsortės Camillos.

Stovėdama prie Velingtono arkos, mažoji princesė atsisuko pasižiūrėti, kas vyksta, ir akimis susitiko su savo teta Meghan. Meghan, kuri iki tol, kol pastebėjo dukterėčios žvilgsnį, atrodė labai rimta ir susikaupusi, Charlottei atsisukus nusišypsojo.

Popietę, Vestminsterio Šv. Jurgio koplyčioje vykstant jos prosenelės laidotuvių pamaldos, mergytė taip pat pasidalijo miela akimirka su savo dėde, princu Harry’iu.

Kai Vindzoro dekanas pamaldų pabaigoje, prieš nuleidžiant karalienės Elžbietos II karstą į kriptą, pasakė trumpą kalbą, Charlottė buvo pastebėta besitaisanti savo skrybėlaitę.

Laidotuvių akimirkos:

Laidotuvių diena Londone:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)