„Neseniai draugams Justinas pasigyrė, kad susitikinėja su Kourtney Kardashian“, - patikino šaltinis pridurdamas, kad lapkričio 22 d. K. Kardashian dalyvavo J. Bieberio surengtame vakarėlyje po „American Music Awards“ renginio, rašo usmagazine.com.

Taip, tai tikrai vyksta ir vyksta jau kurį laiką“, - šią informaciją patvirtino dar vienas šaltinis. „Kiekvieną kartą, kai Kourtney ir Justinas pasirodo kartu, jie labai flirtuoja. Jie nuolat susirašinėja“, - patikino šaltinis.

21-erių populiariosios muzikos atlikėjas J. Bieberis ir 36-erių televizijos šou žvaigždė gruodžio 11 d. vakarą leido kartu Los Andžele.

„Kourtney ir Justinas flirdavo vienas su kitu“, - patikino juos matęs asmuo. „Mačiau, kaip jie kelis kartus vienas kitą lietė ir kartu juokėsi“, - patikino jis.

TMZ praneša, kad trijų vaikų motina K. Kardashian, šių metų liepos mėn. išsiskyrusi su vyru Scottu Disicku, po vakarėlio vyko į viešbutį ir iš jo išsiregistravo 4 val. ryto. Spalio mėn. J. Bieberis su K. Kardashian kartu vakarieniavo.

„Kai jis būna su Kourtney, jis elgiasi labai džentelmeniškai, būna malonus, elgiasi pagarbiai“, - sakė šaltinis. „Jis neabejotinai mėgina padaryti įspūdį Kourtney“, - patikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)