Praėjusius metus S. Hayek prisimena nejaukiai – tada ji savo kailiu patyrė, kokios gali būti COVID-19 sukeliamos komplikacijos, praneša „Variety“. Garsioji aktorė septynias savaites praleido saviizoliacijoje, taip pat jai teko naudoti deguonies kaukę.

„Gydytojas manęs maldavo gultis į ligoninę, nes mano būklė buvo labai prasta! Aš atsakiau: „Ačiū, ne. Geriau mirsiu namuose“, – paatviravo 54-erių metų amžiaus žvaigždė ir prisipažino, kad atsainiai žiūrėjo į savo sveikatą.

Laimei, garsenybei pavyko pasveikti, bet liga nepraėjo be pasekmių – S. Hayek iki šiol greitai pavargsta ir skundžiasi dusuliu. Balandžio mėnesį moteris sugrįžo į darbą ir filmavosi Ridley Scotto juostoje „House of Gucci“.

„Tai – idealus vaidmuo. Kaip tik man, persirgusiai COVID-19. Tiesa, filmavimo aikštelėje ilgai dirbti negalėjau, nes greitai pavargdavau“, – žurnalui „Variety“ duoto interviu metu sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)