Samas niekuomet nepatvirtino, kiek iš viso kilogramų jam pavyko atsikratyti, tačiau kartą prasitarė, kad vos per dvi savaites sulieknėjo beveik 7 kilogramais.

„Tiesiog nebevalgau kaip kiaulė, – yra kalbėjęs S. Smithas. – Bet tai labai sunku. Aš labai mėgstu maistą, tad man tai – didžiulė kova su savimi. Tai nuolatinė kova.“

Tiesa, panašu, kad jis ne tik mažina maisto porcijas, bet ir vadovaujasi dietologų patarimais. Dar 2015 metais jis paviešino nuotrauką, kurioje rankose laikė dietologės Amelios Freer knygą apie mitybą.

Tąkart prie nuotraukos jis rašė: „Prieš tris savaites aš sutikau moterį, kuri kardinaliai pakeitė mano gyvenimą. Amelia Freer padėjo man per dvi savaites atsikratyti kone 7 kilogramų ir kardinaliai pakeitė mano santykį su maistu. Ir tai ne vien noras numesti svorio, tai apie norą būti laimingesniu. Myliu tave, Amelia, dėkoju už tai, kad padedi tapti laimingesniu“.

Naujausiose nuotraukose matyti, kad Samas ne tik neketina grįžti prie senų įpročių, bet ir vis dar džiaugiasi dabar jau pamažu kintančiomis formomis.

Samas Smithas anksčiau ir dabar:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)