Skaisčiai raudona spalva, kurią princesė Kate pasirinko ketvirtai karališkojo Askoto dienai, be išlygų sužavėjo publiką, tačiau aksesuarai daugelį nuvylė. Ypač daug kritikos sulaukė auskarai ir delninė, rašo express.co.uk.

Blauzdas beveik dengianti raudona suknelė V formos iškirpte ir prie pečių bei riešų parauktomis ilgomis rankovėmis buvo pasiūta mados namuose „Alexander McQueen“. Suknelė, kaip manoma, nėra nauja, tačiau tai pirmas kartas, kai Velso princesė ją vilki be tokios pat spalvos palto, su kuriuo buvo atvykusi į Velsą stebėti Šv. Dovydo dienos parado.

Prie raudonos suknelės puikiai derėjo tokio pat atspalvio skrybėlė iš naujos Philipo Treacy kolekcijos ir Jennifer Chamandi firmos aukštakulniai. Batelių kaina – 580 svarų sterlingų (675 eurai).

Rankoje Velso princesė nešėsi naują, tačiau vintažinio stiliaus „Hermes“ delninę, o ausyse segėjo „Sezane“ auskarus. Su šiais žalvariniais auksu padengtais auskarais ji pasirodė pirmą kartą, nors jie – iš pernykštės kolekcijos.

Kate Middleton

Iš socialinius tinklus užplūdusių komentarų tampa akivaizdu, kad auskarai ir delninė karališkosios šeimos gerbėjams nepatiko. Štai kokių pastabų žmonės prirašė:

„Auskarai, mano galva, viską sugadino. Tokioje vietoje ir tokia proga bižuterija netinka.“

„Suknelė, skrybėlė ir batai – puikūs. Su jais Kate atrodo stulbinamai! Bet auskarai neatitinka bendro stiliaus. Jie atrodo pigiai, tinkami nebent per įprastus pietus.“

„Patiko ir suknelė ir spalva, bet ypač – skrybėlė! Deja, „Sezane“ auskarai atrodo prastokai, ypač per tokį renginį ir prie tokių drabužių.“

„Auskarai tiesiog baisūs! Juk jinai turi elegantiškus auskarus su rubinais, kuriuos segėjo per vizitą į Lenkiją. Jie būtų tikę idealiai. Užtat skrybėlė ir šukuosena atrodo nepriekaištingai.“

„Raudona jai puikiai tinka, bet ta delninė varo į neviltį.“

„Delninė siaubinga. Netinkamo atspalvio ir apskritai atrodo taip, lyg būtų iš plastiko.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją