30-metė nuotaka ir jos 52-ejų išrinktasis pasistengė, kad rusų žiniasklaida apie jų tuoktuves turėtų kuo mažiau medžiagos. Nepaisant to, yra žinoma, kad pora susituokė Sankt Peterburge, Rusijoje.

Iškilminga šventė, kuri vyko prabangiuose Yusupovo rūmuose, buvo pilna apsaugos darbuotojų. Dėl itin smarkaus lietaus ir susirinkusių paparacų apsauginiai kiekvieną svečią į vidų lydėjo dideliais juodais skėčiais, slėpdami jų veidus.

Paulina Andrejeva ir Fiodoras Bondarčiukas

Kaip skelbia teleprogramma.pro, kviestinė vestuvių publika savo tapatybes slėpė ir su žurnalistais nebendravo dėl to, kad taip nurodė jaunavedžių pora.

Nors šventės metu ką tik susituokusios poros užfiksuoti nepavyko, nuotaka savo suknele puikavosi socialiniuose tinkluose.

„Instagram“ platformoje ji pasidalijo nuotrauka, kurioje Paulina vilki ilgą šampano spalvos vestuvinę suknelę. Įspūdingą drabužį puošia dar ilgesnis jaunosios nuometas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)