„Instagram“ tinkle garsėjanti Daria savo 270 tūkst. vertės „Lamborghini“ papuošė 2 mln. „Swarovski“ kristalų. Skelbiama, kad dekoratoriams prie „Aventador“ modelio teko paplušėti daugiau nei 700 valandų.


Pasiturinčiu Rusijos modeliu įvardijama Daria pastaruoju metu Londono praeivių ar kitų eismo dalyvių dėmesį patraukia itin blizgiu automobiliu. 24-erių mergina mėgaujasi dėmesiu ir žmonėms noriai leidžia įsiamžinti prie jos superautomobilio.

„Neturiu žodžių apibūdinti, koks jis blizgus... Tai visiškai nuostabu“, – viename iš savo „Instagram“ įrašų sako ji.


Negana to, prabangus automobilis išsiskiria ir savo valstybiniais numeriais – DAR 11A, leidžiančiais lengvai suprasti, kas sėdi prie vairo.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kai ši rusų gražuolė šitaip dekoruoja savo transporto priemones. Praėjusiais metais Daria kristalais dekoravo savo „Lamborghini Huracan“, o 2014-aisiais – „Mercedes CLS 350“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)