2016-aisiais metais Anna apkaltino savo buvusį vaikiną, Rusijos oligarcho sūnų Alexanderį Sharygo ją išprievartavus. Merginos pasakojimas nuskambėjo garsiai per visą šalį laidoje „Pust Govoriat“. Tiesioginiame eteryje modelis teigė nuolat sulaukdavusi grasinimų.

Vaikinas buvo akimirksniu sulaikytas ir pristatytas į areštinę, nepaisant jo pozicijos, kuria A. Shagyro tikino merginos nelietęs net pirštu. Po to sekė tyrimas, buvo užvesta byla, o buvusiam mylimajam buvo skirta kardomoji priemonė. Tiesa, praėjus metams oligarcho sūnus ir vėl galėjo džiaugtis laisve, rašo starhit.ru.

2018-aisiais metais skandalinga istorija tęsėsi. Tik už grotų atsidūrė nebe rusų turtuolio sūnus, o jį prievarta viešai apkaltinęs modelis. A. Lisovskajai buvo pareikšti kaltinimai dėl netinkamo elgesio su nepilnamečiais, teigta, kad ji jiems siuntė erotinio pobūdžio medžiagą, juos viliojo.

Po ilgą laiką besitęsusių posėdžių, teismas galiausiai nusprendė, kad modelis – kalta. Jai skirta 3,5 metų laisvės apribojimo bausmė griežto režimo kolonijoje. Kadangi Annai kardomoji priemonė jau buvo skirta dar iki teismo sprendimo, iš viso kalėjime ji praleis apie 7 mėnesius.

A. Lisovskaja kaltės nepripažino net ir sulaukusi nepalankaus teismo sprendimo. Be to, mergina iki šiol yra įsitikinusi, kad ji už grotų atsidūrė dėl ne vienerius metus besitęsiančio konflikto su garsaus rusų oligarcho šeima. Modelis teigė, kad jos buvusio mylimojo tėtis yra labai įtakingas. Tiesa, jis ir pats ne kartą viešai buvo pareiškęs, kad už viešus kaltinimus išprievartavimu Anna dar turės sumokėti.

Buvęs modelio vaikinas A. Sharygo taip pat turi skandalingą reputaciją. Ne tik dėl romanų su moterimis, bet ir dėl 2019-ųjų metų įvykio su policija, kai Alexanderis buvo sulaikytas dėl su savimi turėtų nelegalių medžiagų.

A. Lisovskajos advokatai ketina apskųsti nuosprendį. Jie įsitikinę, kad gali įrodyti savo klientės nekaltumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)