Moteris neneigė, kad prieš tiesioginį eterį išlenkė burnelę kitą, informuoja starhit.ru. „Mano nuotaika buvo puiki, susitikau su draugėmis ir truputį atsipalaidavau, – instagramo istorijų skiltyje paaiškino 34-erių metų amžiaus laidų vedėja. – Kartą per 16-a metų leidau sau pasirodyti eteryje apsvaigusi nuo alkoholio. Tikiuosi, jog man atleisite!“

Rusų žvaigždė socialiniuose tinkluose savo įrašą papildė užrašu „Suprasti ir atleisti“.

O. Buzovos akibrokštas sukėlė audringas diskusijas interneto platybėse. Daugelis naudotojų atsisakė pateisinti moters elgesį ir jį vadino nepriimtinu.

„Iš pradžių pagalvojau, kad pasirodė, tačiau „deivė“ iš tikrųjų buvo neblaivi. Ir neaišku, ar nuo alkoholio, ar kitų medžiagų. Kodėl tokie dalykai rodomi tiesioginiame eteryje? Jeigu prisiliuobei, tupėk namie. Bet ne. Visiškas dugnas. Už tokius darbelius paprastai atleidžia iš darbo. O Čerkasovas... Sėdėjo ir apsimetinėjo, kad viskas gerai, bet buvo akivaizdu, jog jautėsi nepatogiai. Buzova, jeigu prisigėrei – nelįsk į viešumą!“; „Svarbiausia, kad išgėrusi nesėdo prie automobilio vairo. Regis, šiais laikais girta vedėja yra normalu. Kokia gėda“, – rašė internautai.

Bet, kaip įprasta, atsirado O. Buzovos pusėn stojusių žmonių.

„Viešpatie, nejaugi ji ne žmogus? Juk atsiprašė, atstokite nuo jos!; „Tikriausiai mes visi ne be nuodėmės, bet, kaip kažkas rašė, gerai, kad tokios būklės nesėdo prie vairo“; „Visko pasitaiko, tačiau kokių sankcijų imsis projekto vadovai?“ – kol kas į šį klausimą atsakymo nėra.

Priminsime, jog O. Buzovos karjera realybės šou „NAMAS 2“ prasidėjo dar XXI a. pirmojo dešimtmečio viduryje. Moteris atėjo į šou kaip atranką įveikusi dalyvė, o vėliau, išaugus populiarumui, tapo vedėja.

„Myliu „NAMAS 2“. Gegužės mėnesį suėjo 16-a metų, kai mano gyvenimas yra glaudžiai susietas su šiuo projektu! Noriu atkreipti dėmesį, kad tai – populiariausias realybės šou pasaulyje ir Gineso rekordų knygoje užregistruotas kaip ilgiausias. Su malonumu jį vedu ir neketinu niekur išeiti. Savo muzikinę karjerą dar tik pradedu. Scenoje dainuoju viso labo trejus metus. Išleidau du koncertų įrašus ir albumus, trečiasis – įrašinėjamas. Gastroliuoju po visą pasaulį, ir tai tik pradžia! Atėjau čia rimtai nusiteikusi ir ilgam!“ – pareiškė moteris, duodama interviu „Newinform“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)