Šeštą dešimtį pradėjęs Dmitrijus Charatjanas niekaip negali pamiršti savo pirmosios seksualinės patirties, nes po jos keleriems metams neteko noro užsiimti seksu. Garsiajam „gardemarimui“ tada buvo septyniolika ir jis labai troško kuo greičiau tapti suaugusiu vyru, juolab dauguma bendraamžių jau seniai buvo paragavę uždrausto vaisiaus.

„Nusprendžiau, kad jau laikas ir praleidau naktį su mergina, kurios iš tiesų nemylėjau. Jai taip pat norėjosi sužinoti daugiau apie vyrų ir moterų santykius. Galiausiai mes permiegojome, tačiau man buvo taip nesmagu, kad aš su drebuliu prisimindavau tą naktį dar ne vienerius metus“, - prisipažino 52 metų aktorius.

Pirmąja Dmitrijaus Nagijevo mergina tapo jo klasės draugė. „Ji buvo tiesiog gražuolė. Mudu draugavome nuo aštuntos klasės, paskui nutraukėme santykius, o po mokyklos pradėjome kartu gyventi. Man tai buvo pirmas gilus jausmas ir pirmas kartus nusivylimas“, - prisimena Rusijos šou verslo sekso simbolis.

Gavę brandos atestatus, įsimylėjėliai įstojo į tą patį institutą, prasidėjo audringas studentiškas gyvenimas, jaunai merginai susukęs galvą. „Ji įsilinksmino, paskui sužinojau apie neištikimybę ir mes išsiskyrėme. Mano pasaulis sugriuvo, pasinėriau į depresiją, tačiau netrukus vėl pradėjau džiaugtis gyvenimu“, - prisimena D. Nagijevas.

Maratas Bašarovas moters švelnumą pažino būdamas penkiolikos ir tos nakties prisiminimai iš jo atminties dar neišsitrynė. „Tai nutiko mokyklos diskotekoje, pas mus buvo daug alkoholio, o ryte lovoje pamačiau apsinuoginusią merginą. Prisimenu vieną – nuo jos sklido dieviškas aromatas“, - pasakoja aktorius.

Dmitrijus Orlovas taip pat turėjo mokyklinį romaną. Dešimtoje klasėje jis užmezgė santykius su klasioke, jie truko net septynerius metus. Apie savo pirmąją seksualinę patirtį artistas prisiminti nenori – sako, kad nėra apie ką. Kai tarp jo į Natalijos viskas tik prasidėjo, lovoje jis patyrė šoką – Dmitrijui atrodė, kad viskas įvyko ne taip, kaip pas visus. „Malonumą patyriau tik vėliau – apetitas sukilo bevalgant, tačiau pamažu mūsų santykiai vistiek iširo“, - pasakoja D. Orlovas, kuris nutrūkus pirmajam romanui netrukus vedė aktorė Iriną Pegovą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)