„Byla Maskvoje pradėta kovo 12 d. Praėjusių metų rugpjūtį A. Špakas jau buvo patrauktas į administracinę atsakomybę dėl Rusijos kariuomenės diskreditavimo socialiniuose tinkluose. Pakartotinis pažeidimas užtraukia baudžiamąją atsakomybę“, – teigiama „RosSMI“ išplatintame pranešime.

A. Špokui gresia 5 metai nelaisvės, nepaisant to, kad jis jau prieš kurį laiką paliko šalį agresorę. Tinklaraštininkas šiuo metu su šeima gyvena užsienyje.

Savo ruožtu žinomas vyras sureagavo į jam mestus kaltinimus. Socialiniuose tinkluose jis pasidalijo minėto įvykio detalėmis.

„Nepritariu karui Ukrainoje ir negyvenu Rusijos Federacijoje. Jie skelbia, kad tai antras atvejis, bet iš tiesų – jau trečiasis. Remiu Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, tačiau jie dar apie tai nepaskelbė. Mano žiniomis, ši byla buvo pradėta sausio pabaigoje-vasario pradžioje“, – tikino tinklaraštininkas.

Kiek anksčiau A. Špokas pasišaipė iš V. Putino – jis sakė, kad iš rusų tik diktatorius nuolat jaunėja.

Vyras instagrame turi subūręs daugiau nei dviejų milijonų sekėjų armiją, o neįprasta išvaizda suvaidino esminį vaidmenį bandant patraukti žmonių dėmesį, anksčiau skelbė užsienio spauda. Tiesa, socialinių tinklų naudotojus domina ne tik nuotraukos: A. Špakas yra kūno rengybos specialistas ir dažnai dalijasi treniruočių bei mitybos patarimais.

Tinklaraštininkas prisipažino, jog išvaizdos pokyčiams išleido daugiau nei 5 mln. rublių (daugiau nei 60 tūkst. eurų). Kosmetologo kabinete jis lankydavosi kas tris mėnesius ir užsisakinėjo visas įmanomas procedūras: tai ir rinoplastika, lūpų didinimas, skruostikaulių dailinimas ir t. t.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją