Pora kartu jau nuo 2007 m., tačiau tik dabar nusprendė susituokti ir bažnyčioje. Graži ceremonija vyko Sankt Peterburgo Nikolsko sobore. Į bažnyčioje vykusią ceremoniją atvyko tik patys artimiausieji, rašo kp.ru. Apie gegužės mėn. įvykusią ceremoniją žurnalistams papasakojo I. Urganto močiutė aktorė Nina Urgant.

„Buvo labai graži ceremonija. Nors pastaruoju metu prastai jaučiuosi ir beveik neišeinu iš namų, tokio įvykio praleisti aš negalėjau. Į bažnyčią susirinko patys artimiausi žmonės, jie nenorėjo, kad dalyvautų svetimi“, - pasakojo ji.

N. Urgant teigimu, I. Urgantą šiam žingsniui pastūmėjo mamos mirtis. 64-erių I. Urganto mama Valerija Ivanovna mirė nuo virusinės infekcijos sukeltų komplikacijų. I. Urgantas labai sunkiai išgyveno dėl šios tragedijos, o žmona labai stipriai jį palaikė šiuo nelengvu periodu. Dėl šios tragedijos I. Urgantas dar labiau įvertino šeimą ir pakeitė požiūrį į gyvenimą.

„Žmona Natašenka jam buvo tikra paguoda“, - pasakojo N. Urgant. „Gegužės mėn. paklausę šventiko patarimo jie nusprendė susituokti bažnyčioje“, - pridūrė ji.

Po tuoktuvių ceremonijos I. Urgantas pirmą kartą per aštuonerius santuokos metus viešumoje pasirodė su vestuviniu žiedu. Dėmesingiausi „Večernij Urgant“ žiūrovai atkreipė dėmesį, kad ant bevardžio I. Urganto rankos piršto atsirado vestuvinis žiedas.

„Labai džiaugiuosi, kad jie atrado vienas kitą ir Vanečka pagaliau užsimovė vestuvinį žiedą. Man tikra laimė matyti jų gražią šeimą“, - pasakojo N. Urgant.

Taip pat garbaus amžiaus moteris papasakojo apie dar vieną džiugią žinią. N. Kiknadzės dukra Erika įstojo į prestižinę Londono mokyklą. I. Urganto žmona Erikos susilaukė santuokoje su verslininku Vachtangu Kutalija, tačiau kelerius metus mergaitė gyveno su mama ir patėviu. I. Urgantas labai prisirišo prie mergaitės ir vadina ją savo dukra. I. Urganto močiutės garbei pavadinta dukra Nina šių metų rudenį eis į pirmą klasę. 

N. Kiknadzė – mokyklinė I. Urganto meilė. Kartą grįžęs iš Maskvos į gimtąjį Sankt Peterburgą I. Urgantas atsitiktinai sutiko ją ir suprato, kad ši moteris yra jo likimas.
Ivanas Urgantas ir Natalija Kiknadze
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)