Daugumai gerbėjų iki šiol įdomu, ar Raimondas Paulas buvo užmezgęs romaną su Ala Pugačiova, kai ji dainavo dainą „Maestro“.

„Deja, mes taip ir neužmezgėme romano su Ala! Galbūt, jei tarp mūsų būtų kas nors įvykę, mūsų likimai būtų kitaip susiklostę ir mūsų santykiai nebūtų tokie draugiški! O dabar mūsų santykiai, ačiū Dievui, draugiški, bičiuliški. Visada pagarbiai vertinau ir vertinu Alos kūrybą. Daug įdomaus mes su ja nuveikėme estradoje... Tačiau ką čia prisiminti... Praėjo mano laikas, man dabar reikia žiūrėti ne atgal, o ten, kur yra šiltos šlepetės“, – savo jubiliejaus išvakarėse išsklaidė gražų mitą kompozitorius.

Jubiliejaus proga R. Paulas neketina rengti didžiulių iškilmių. Leidiniui „Komsomolskaja pravda“ jis prisipažino, kad jubiliejaus nešvęs dėl finansinių problemų. „Mes Latvijoje negalime sau leisti didžiulių švenčių. Dėkoju savo draugams, kad jie iki šiol atlieka mano dainas, tačiau dabar ne devintasis dešimtmetis ir iš autorinių teisių nepragyvensi“.

Tačiau R. Paulas nesiskundžia, nes jis koncertuoja kaip pianistas, o jo koncertai visada paklausūs. „Latvijoje sunku rasti darbą, nėra tokių koncertinių salių kaip Rusijoje. Dauguma mano kolegų perėjo į klasikinę muziką ir išvyko gyventi į Vokietiją ar Skandinavijos šalis. Tačiau aš nenoriu išvažiuoti, nepamirštu, kad šalia yra Rusija – tai puiki rinka, nors prasimušti į ją ne taip paprasta“, – sako jis.

R. Paulas prisipažino, kad jo amžius nebe tas, kad rašytų hitus jauniems atlikėjams, tačiau pabrėžia: „Žmonės vėl nori lyrikos, jiems nusibodo elektroninė muzika. Ir „fanera“ nusibodo. Reikėjo ją jau seniai uždrausti. Niekur pasaulyje niekas nedainuoja pagal fonogramą išskyrus Rusiją.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją