Nauji metai sporto žvaigždei atneš pokyčių – jis pradės žaisti Saudo Arabijoje, Rijado „Al-Nassr“ klube. Užbaigti 2022-uosius metus ir atversti naują lapą G. Rodriguez panoro pompastišku gestu – savo mylimajam įteikdama „Rolls Royce“, kuris papildys 37-erių futbolininko prabangių automobilių kolekciją.


Socialiniuose tinkluose matyti, kaip buvusi Madrido „Real“ žvaigždė mėgaujasi šventiniu laikotarpiu. G. Rodriguez paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Ronaldo šypsosi su savo šeima, prieš parodydamas savo reakciją į savo naująjį automobilį.

Žiūrėdamas į raudonu kaspinu perrištą kabrioletą „Rolls Royce“, žvaigždė neslėpė šypsenos ir nuostabos. Netrukus, kitame kadre, sportininkas jau sėdi prie vairo vairuotojo sėdynėje, o šalia jo įsitaisė ir likusi šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)