Tiksli garsiosios dainos „Born in the USA“ autoriaus ir atlikėjo sulaikymo data ir vieta – lapkričio 14 d. netoli Gateway regiono esanti nacionalinė poilsio teritorija Naujajame Džersyje. Dainininkui buvo pareikšti trys kaltinimai: dėl neatsargaus vairavimo, alkoholio vartojimo uždaroje teritorijoje ir vairavimo esant neblaiviam, patvirtino portalas „People“.

Anot Nacionalinio parko tarnybos atstovo, suėmimo metu B. Springsteenas elgėsi deramai, nesipriešino.

Pirmasis žinią apie tai, kad muzikanto laukia teismo sprendimas, išplatino portalas TMZ. B. Springsteeno atstovas į užklausą pakomentuoti situaciją nesureagavo.

Remiantis laikraštį „Asbury Park Press“ informavusio šaltinio žodžiais, B. Springsteenui atliktas testas parodė, kad suėmimo metu jo kraujyje buvo 0,02 alkoholio. Tame pačiame laikraštyje primenama, kad apsvaigimo nuo alkoholio riba, kurią viršijus negalima vairuoti, Naujajame Džersyje – 0,08.

Žinia apie roko dinozauro suėmimą išplito praėjus vos kelioms dienoms po pirmojo jo pasirodymo televizijos reklamoje, transliuotoje per Supertaurės rungtynes. Reklaminiame filmuke B. Springsteenas ragina susivienyti.

B. Springsteeno suėmimas pernai rudenį įvyko praėjus trims savaitėms po jo albumo „Letter to You“ išėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)