Teismo dokumentuose nurodyta, kad R. Pattinsonas už pirmąją „Saulėlydžio“ sagos dalį gavo 300 tūkst. dolerių (apytikriai 750 tūkst. Lt.) honorarą. Teigiama, kad ši suma buvo pagrįsta bilietų pardavimų rezultatais – o filmo pelnas visame pasaulyje siekė 351 mln. dolerių (apytikriai 880 mln. Lt.).

O štai kai R. Pattinsonas ir K. Stewart sėdo už derybų stalo su filmo kūrėjais dėl „Jaunaties“ (antrosios „Saulėlydžio“ dalies) – jie arba buvo patobulinę derybų įgūdžius, arba suprato, jog pirmą kartą buvo gerokai apgauti.

Byloje nurodoma, kad prodiuseriai kiekvienam iš jų sutiko sumokėti po 2,5 mln. dolerių (apytikriai 6,2 mln. Lt.) už pirmąją „Saulėlydžio“ dalį.

Šie filmai abiems žvaigždėms tapo tikra lobių kasykla. Pranešama, kad už abi filmo „Brėkštanti aušra“ dalis R. Pattinsonas gavo 25 mln. dolerių (apytikriai 63 mln. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)