Taip apsirengusią (ar veikiau nusirengusią?) Ritą Orą galima pamatyti per Paryžiaus mados savaitę darytose nuotraukose. Nekyla abejonių, kad jas apžiūrinėjančių fanų žvilgsnis norom nenorom krypsta į hito „Your Song“ atlikėjos spenelius.

Na, taip: visiškai peršviečiama suknele vilkinti Rita Ora liemenėlės nesegėjo, bet bent šį kartą ji pademonstravo tiktai krūtis, taigi, buvo ne tik su suknele, bet ir su miniatiūriniais juodais šortukais, rašo dailystar.co.uk.

Rita Ora

Nors, viena vertus, pasirinkta suknelė – ypač atvira, bet, kita vertus, ji be galo uždara – siekianti žemę, aukštu kaklu ir ilgomis rankovėmis. Prie jos Rita Ora priderino aukštakulnius su sidabro spalvos platforma. Plaukus ji buvo susiėmusi į elementariausią uodegą.

Rita Ora

Vylingas nuotraukas Rita Ora įkėlė į savo paskyrą „Instagram“ ir papildė jas prierašu, kuriame padėkojo žmonėms iš mados pasaulio, pakvietusiems ją į įspūdingą šou. Atlikėja prisiekinėjo, svajojanti apsivilkti kiekvieną pademonstruotą drabužį, kadangi visi – tiesiog nuostabūs.

Kaip ir reikėjo tikėtis, Ritos Oros fanai tuoj sukruto komentuoti tai, ką mato. Štai ko jie prirašė:

„Gražus ir vidus, ir išorė.“

„Va čia tai super! Absoliučiai wow!“

„Maldauju: daugiau tokių vaizdų.“

Pluoštelį pikantiškų nuotraukų mestelėjusi Rita Ora visiškai neseniai pasirodė Glastonberio festivalyje.
32-ejų dainininkė pakerėjo į Somersetą suvažiavusią publiką, kai karaliavo scenoje pritariant Fatboy Slim.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)