Iš Barbadoso kilusi dainininkė paskutinį solinį albumą išleido 2016 metų sausį, tad gerbėjai nekantriai laukia, kada 34 metų Karibų kultūros ambasadorė pasirodys „State Farm“ stadione, kur Filadelfijos „Eagles“ bandys įveikti Kanzaso Sičio „Chiefs“. Pasaulinė muzikos pasaulio žvaigždė, gegužę tapusi mama, sako nekantraudama laukia šio iššūkio.

„Toks jausmas, kad dabar tam tinkamiausias metas. Kai sulaukiau skambučio su siūlymu pasirodyti būtent šiemet, perklausiau, ar jie tuo tikri. Buvau vos prieš tris mėnesius pagimdžiusi sūnų. Ar dabar metas priimti tokius svarbius sprendimus?

Bijojau, kad galiu pasigailėti, bet.... tapus mama, atsiranda jausmas, lyg turėtum supergalią, atrodo, kad gali kalnus nuversti, bet ką. Tu gali viską, o „Super Bowl“ – viena svarbiausių scenų pasaulyje. Taigi, kad ir kaip bijojau, nes scenoje nebuvau septynerius metus, kažkodėl šį iššūkį priėmiau. Man svarbu tai padaryti būtent šiemet. Svarbu mano kultūrai. Noriu, kad sūnus tai pamatytų“, – sakė Rihanna.

Tai antras kartas, kai Rihannai buvo siūloma pasirodyti per „Super Bowl“ didžiąją pertrauką. 2018 metais ji pasiūlymo atsisakė, taip solidarizuodamasi su NFL žaidėju Colinu Kaepernicku ir jo protestu prieš rasinę nelygybę. Nors jau netrukus vyksiančio pasirodymo detalės laikomos paslaptyje, Rihanna per interviu užsiminė, kad į savo numerį inkorporuos Karibų kultūros elementų.

„Tai labai svarbus argumentas, kodėl pasirašiau šiai avantiūrai. Noriu atstovauti tam, kas man svarbu – atstovauti imigrantams, atstovauti savo šaliai, Barbadosui, atstovauti visoms juodaodėms moterims. Manau, kad tai svarbiausias dalykas. Noriu, kad žmonės pamatytų atsiveriančias galimybes, man didžiulė garbė bus ten pasirodyti. Šie metai tam tinkami“, – teigė atlikėja.

Vos per aštuonias minutes surinkti scenai ir po pasirodymo ją taip pat greit išardyti prireiks 300–400 darbuotojų komandos. Pats ilgosios pertraukos pasirodymas truks trylika minučių.

„Nuėjau ilgą kelią, ką? Labai ilgą kelią. Nuostabi gyvenimo kelionė, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad man pavyks čia įsitvirtinti, tiek toli nuo namų. Taigi, mano pasirodymas bus padėka ir šventė. Labai laukiu, laukiu nesulaukiu, kada „Super Bowl“ scenoje šėls Barbadosas“, – sakė Rihanna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją