Ch. Greene atskleidė, kad ji pati yra marihuanos klubo, apie kurį parengė naujienų pranešimą, savininkė ir informavo apie sprendimą palikti darbą televizijoje.

„Viskas, ką dabar išgirdote, buvo pasakyta, nes esu Aliaskos marihuanos klubo savininkė. Nuo dabar skirsiu visą savo energiją kovai už laisvę ir teisingumą, o pradėsiu nuo marihuanos legalizavimo Aliaskoje“, - tiesioginiame eteryje kalbėjo Ch. Greene. „Kalbant apie šį darbą, negaliu pasakyti, kad neturiu pasirinkimo, tačiau siunčiu jį velniop“, - pridūrė ji.

Tai, kad Ch. Greene taip artimai susijusi su tema, kuria rengė pranešimą, bet kuriuo atveju būtų traktuojama kaip interesų konfliktas ir jai tektų palikti darbą televizijoje, net jei ji ir nebūtų tiesioginiame eteryje pavartojusi necenzūrinės leksikos.

Buvusi naujienų reporterė papasakojo „The Alaska Dispatch News“, kad jos dramatiškas išėjimas iš darbo pritraukė daug dėmesio marihuanos legalizavimo klausimui. Taip pat ji atsiprašė visų už įžeidimus tiesioginiame eteryje.

Neilgai trukus po šio incidento, Ch. Greene pradėjo „Indiegogo“ kampaniją, kurios tikslas – rinkti finansinę paramą šių metų lapkričio 4 d. įvyksiančiam balsavimui dėl pramoginiais tikslais vartojamos marihuanos.

„Būdama žiniasklaidos sektoriaus atstove, esu mačiusi nešvarių kampanijų triukų ir melagysčių, kurias pastaruosius keletą mėnesių naudoja svaigalų draudimo šalininkai, norėdami daryti įtaką Aliaskos rinkėjams“, - Ch. Greene rašo „Indiegogo“ internetinėje svetainėje.

Po šio tiesioginiame eteryje įvykusio incidento KTVA net keletą kartų atsiprašė savo žiūrovų tiek tiesioginiame eteryje, tiek ir už jo ribų.

„Mes nuoširdžiai atsiprašome dėl netinkamos kalbos, kurią KTVA reporterė pavartojo tiesioginiame eteryje“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė KTVA-11 naujienų skyriaus vadovas Bertas Rudmanas. Buvo patikinta, kad šio incidento kaltininkė buvo nedelsiant atleista iš darbo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)