Pirmą kartą apie planus pakeisti savo vardą į Ye muzikos pasaulio žvaigždė, mados dizaineris ir galimas kandidatas Jungtinių Valstijų prezidento rinkimuose prabilo prieš trejus metus, kai buvo išleistas albumas „Ye“. Tuomet jis, nors oficialiai būdamas Kanye Westas, parašė: „Aš esu YE“.

44 metų kūrėjas tuomet sakė, kad naujas vardas jam turi religinę reikšmę.

„Manau, kad YE yra dažniausias žodis Biblijoje, Biblijoje jis reiškia TU“, – 2018 metais pristatydamas albumą kalbėjo Kanye Westas.

„Taigi, aš esu tu. Aš esu mes. Tai mes. Viskas prasidėjo nuo Kanye, o tai reiškia vienintelis, o baigiasi Ye – šis žodis atspinti viską, kas mumyse gero, blogo, viską, kas mus glumina, viską“, – pridūrė kūrėjas.

Artimiausiu metu K. Westas pristatys naujausią albumą, pavadintą motinos vardu „Donda“. Jo pasirodymas buvo jau kelis kartus atidėtas. Be to, vis dar vyksta skyrybos su Kim Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)