Hiphopo žvaigždė, kurio tikrasis vardas – Aubrey‘is Drake‘as Grahamas – savo instagramo paskyroje pasidalino nuotrauka, kuriai pozuoja su šimtais liemenėlių, gautų iš gerbėjų turo Šiaurės Amerikoje metu.

Besišypsantis Drake‘as nuotraukoje ištiesęs rankas ir vilki marškinėlius su fraze „If Assh---- Could Fly, This Place Would Be an Airport“, o aplinkui jį – gausi spalvotų liemenėlių kolekcija.


Dainos „Hotline Bling“ atlikėjas instagrame taip pat pasidalino vaizdo medžiaga, kaip jo komanda krauna daugybę įvairiausių spalvų ir formų liemenėlių.

Pirmą kartą apie tai, kad gauna per mažai liemenėlių, Drake‘as užsiminė per koncertą Montrealyje liepą – samprotavo, kad tikriausiai netinkamai atlieka savo darbą.

„Prieš atlikdamas kitą dainą tenorėjau pasakyti, kad jūs – pirmoji scena, kur neįlėkė nė viena liemenėlė. Esu labai nusivylęs. Tik nepradėkite dabar į mane mėtyti batų, telefonų ir kitokių nesąmonių“, – vieno iš gerbėjų filmuotoje medžiagoje sako Drake‘as.

„Ei, jeigu jūs vis dar su liemenėlėmis, tai kažkaip praneškite man, kad viskas gerai, nes jau imu manyti, kad jums nepatinka šou. Šiandien dar negavau nė vienos liemenėlės“, – tęsė Drake‘as.

Nuo tada liemenėlės scenoje tapo savotiška koncertinio turo „It‘s All a Blur“ tradicija.

Kartą Drake‘as paprašė savo gerbėjų liemenėles visgi pasilaikyti sau, nes tą kartą Los Andžele koncerte buvo ir jo penkerių metų sūnus Adonis.

„Pasilaikykite liemenėles“, – šmaikščiai „Kia Forum“ susirinkusių gerbėjų rugpjūtį paprašė reperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją