33-ejų metų amžiaus moteris pademonstravo savo nuostabią figūrą, pasirinkusi gana drąsų drabužį. Nieko nuostabaus, kad į ją žiūrėjo visi susirinkusieji, skelbia dailystar.co.uk.

Tiesa, žingsniuodama raudonuoju kilimu, R. Ora niekada nesivelka santūrių drabužių. Dainininkės suknelės nugarinė dalis atidengė sporto salėje ištreniruotas linijas ir apatines kelnaites. R. Ora spinduliavo pasitikėjimu savimi ir galiausiai pasirodė scenoje. Ji buvo pasiryškinusi akis žavingu mėlynos spalvos šešėliu, o savo šviesius plaukus susirišo į kasą.

Rita Ora

Kasmetinio renginio metu garsenybė atskleidė, kad jam ypatingai ruošiasi. „Perukai, įvairūs kostiumai, švarkeliai, mano merginos – čia su manimi yra gal 14 šokėjų. Viskas tiesiog nuostabu. Mėgstu surengti išskirtinį pasirodymą „Jingle Bell Ball“ metu, – teigė ji. – Man labai pasisekė, kad vėl buvau pakviesta koncertuoti, todėl noriu, kad šou būtų įspūdingas.“

„Viena iš priežasčių, kodėl man taip patinka „Jingle Bell Ball“ – jis rengiamas prieš Kalėdas. Todėl savo darbotvarkėje išvydusi „Jingle Bell Ball“ apsidžiaugiu – artėja šventės“, – pridūrė ji.

Delfi primena, kad dainininkė Rita Ora Londone neseniai vykusiame „Vogue“ renginyje pasirodė su perregima juoda suknele.

Perregimas suknelės audinys neslėpė treniruotos, sportiškos jos figūros.

Po suknele R. Ora nesegėjo liemenėlės, krūtų spenelius dengė tik medžiaginiai juodi rožių pumpurai, ir mūvėjo kūno spalvos kelnaites.
Rita Ora

Plaukus ji susikėlė į kuodelį, akims pasirinko lengvą dūminį makiažą, lūpoms – natūralią spalvą.Prie suknelė R. Ora priderino sidabrinius papuošalus ir juodas aukštakulnes basutes.

Neseniai R. Ora pranešė nedalyvausianti kelios realybės šou „The Masked Singer“ laidose dėl įtempto darbo grafiko. Tiesa, vėliau ji grįš į realybės šou.

Kaip teigė šaltinis, „šis realybės šou Ritai labai svarbus, bet dėl įtempto grafiko jai teks kelias laidas praleisti. Naujų laidų filmavimas prasidės artimiausiomis savaitėmis, Rita prisijungs, kai tik galės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją