44 metų realybės šou žvaigždė naujieną atskleidė grupės „Blink-182“ koncerto metu scenoje laikydama užrašą „Travisai, aš nėščia“.

Vėliau ji patvirtino naujieną savo „Instagram“ paskyroje, pasidalijusi netikėto atskleidimo vaizdo įrašu.

Pažvelgęs į žmonos plakatą, Travisas nušoko nuo scenos, priėjo prie jos ir pora pasidalijo aistringu bučiniu.

Praėjusį gruodį Kourtney atskleidė, kad prieš 10 mėnesių oficialiai nutraukė savo kelionę IVF (apvaisinimas mėgintuvėlyje – red. past.) kai sakė, kad dėl to, be kitų simptomų, pasinėrė į gilią depresiją.

Su buvusiu 39 metų vaikinu Scottu Disicku ji jau turi tris vaikus – 13 metų Masoną, 10 metų Penelopę ir 8 metų Reigną.

Travisas turi du vaikus – 29 metų Landoną ir 17 metų Alabamą – su buvusia 48 metų žmona Shanna Moakler.

Delfi primena, kad prieš metus moteris pasidalijo pikantiškų vestuvių akimirka, privertusią nurausti milijonus.

Realybės šou žvaigždė per vestuves mūvėjo ir ypatingas „Lacy La Perla“ kelnaites su juostele, ant kurių buvo išsiuvinėtas sutuoktinio vardas.

K. Kardashian stilistė Dani Michelle instagrame pasidalino ponams Barkeriams skirtu įrašu, kuriame – ir siuvinėtų kelnaičių lėkštėje nuotrauka.

„Ačiū @laperlalingerie už tokias seksualias ir šaunias kelnaites ypatingai šventei. Tai buvo aksesuaras, padėjęs sukurti ypatingą nuotaiką ypatingą vakarą“, parašė ji ir patikslino, kad čia – atsarginės, o ne tos, kurias mūvėjo nuotaka.


Ir tai buvo ne vienintelė 43 metų nuotakos žinutė 46 metų roko grupės „Blink-182“ muzikantui: nuometo dekoras priminė jaunikio galvą puošiančią tatuiruotę, korsete buvo išsiuvinėti nauji K. Kardashian inicialai KKB, o vakarinėje dalyje nuotaka vilkėjo baltos odos švarkelį su užrašu „Mrs. Barker“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją