Aktorius tvirtina norįs išbandyti visas 2 tūkst. metų senumo knygoje pateikiamas sekso pozas. Neseniai jis išsiskyrė su žmona, garsia dainininke Katy Perry.

„Daily Star“ laikraščiui aktoriui artimas draugas sakė: „Russas vasaros pradžioje įsigijo Kamasutrą. Jis sau iškėlė užduotį iki vasaros pabaigos ją perskaityti ir išbandyti praktikoje. Tai jis planavo jau ilgą laiką. Dabar, kai yra vienišas, turi tam laiko“.

Ši indų knyga žinoma kaip meilės vadovėlis, kuriame vaizdžiai aprašomos ir paveikslėliais iliustruotos net 64 sekso pozos, pavadintos vaizdingais vardais.

„Russas man sakė, jog tai profesionalo parengta knygos „Fifty Shades of Grey“ („50 pilkos atspalvių“) versija“, - teigia draugas.

„Jam greitai viskas pabosta, jam patinka nuolat save linksminti. Russas visada sau išsikelia nedidelių tikslų, kad netektų nuobodžiauti. Jis sakė, jog Kamasutra – maksimalus seksualinis iššūkis. Bet turiu būti atviras – jį domina ne tik sekso pozos, bet ir knygoje perteikiama meilės ir gyvenimo filosofija“, - sakė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)