40 metų žvaigždė, auginantis vienerių metukų dukrelę, leidiniui „Mirror“ sako: „Paskutinį kartą buvau apsvaigęs prieš dvi dienas“.

R. Williamsas, vedęs 34 metų aktorę Aydą Field, augina atžalą Theodorą Rose. Anksčiau vyras buvo priklausomas nuo receptinių vaistų, nevengdavo ir heroino.

Atlikėjas tvirtina, jog dabar situacija kontroliuojama, jis yra atsakingas vyras ir tėvas.

R. Williamsas, kurio albumas „Swing Both Ways“ nesitraukia iš perkamiausiųjų sąrašų, sako: „Nuo tada, kai gimė Theo, elgiuosi nebe taip neatsakingai“.

„Paskutinį kartą gėriau prieš 13 metų, o apsvaigęs buvau prieš dvi dienas. Jokių narkotikų fiestų, prašau mane teisingai suprasti. Visai nedaug – tik atsipalaidavimui“, - sako dainininkas.

R. Williamas iš vaikinų grupės „Take That“ skandalingai pasitraukė 1995 metais – priežastis buvo priklausomybė kvaišalams. Kelis kartus jis gydėsi reabilitacijos klinikoje. 2007 metais ten atsidūrė dėl priklausomybės receptiniams vaistams „Xanax“, „Seroxat“ ir „Vicodin“ bei energetiniam gėrimui „Lucozade“.

Iki tos dienos, kai 2009 metais atsisakė šio žalingo įpročio, dainininkas per dieną surūkydavo iki 60 cigarečių.

Šiais metais dainininkas netgi juokais pažadėjo: kai paaugs, narkotikus pirkti ir savo dukrai – kad gautų „geriausius, kokius tik įmanoma“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)