Karjeros aukštumų siekiantis buvęs televizijos talentų šou „Idol Puerto Rico“ finalininkas Luisas Adrianas Cortesas Ramosas tvirtina, kad dalyvavo R. Martino ir „Sony Music“ 2013 m. surengtame konkurse „SuperSong“ bei pateikė savo dainos įrašą. Šis konkursas buvo surengtas siekiant rasti naują dainą FIFA Pasaulio futbolo čempionatui Brazilijoje.

Remiantis teismo dokumentais, konkurso organizatoriai pažadėjo, kad laimėtojas sulauks pripažinimo bei jam bus atsidėkota už darbą. Tačiau, kaip teigia apgautu besijaučiantis kompozitorius, to jis taip ir nesulaukė, rašo www.blog.wenn.com.

L. A. C. Ramoso teigimu, jo daina nepateko į konkurso geriausiųjų penketuką, tačiau po kelių mėnesių R. Martinas ją išleido be kompozitoriaus žinios ar prašymo suteikti leidimą.

„Ramosas buvo nustebintas, nusivylęs bei išgyveno didelį sielvartą, nes daina buvo beveik identiška jo kūriniui. Iki šiol R. Martiną jis tiesiog dievino“, - teigia apgauto kompozitoriaus advokatai.

R. Martino atstovas savo ruožtu atsisakė komentuoti šią bylą, tačiau pareiškė, kad šiuo metu „Sony Music“ vadovai analizuoja kilusį ginčą.
Dainos „Vida“ autoriais įvardinti R. Martinas, Salaamas Remis ir Elijah‘as Kingas. Ši daina įtraukta gegužės mėn. išleistą 2014 m. FIFA Pasaulio futbolo čempionato oficialų albumą „The One Love, One Rhythm“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją