Tai „JustJared“ patvirtino 42 metų dainininko atstovas spaudai. „Ricky ir Carlosas abipusiu sutarimu nusprendė nutraukti savo santykius, tačiau juos ir toliau sies draugystė bei bendra patirtis“, - teigiama pranešime.

Ricky Martinas su biržos brokeriu C. Gonzaleu Abella santykius palaikė trejus metus. Apie išsiskyrimą jis užsiminė ne vienoje pastarojoje žinutėje, pasirodžiusioje jo „Twitter“ paskyroje.

„Pokyčiai, o pokyčiai“, - rašė jis savo beveik milijonui pasekėjų penktadienį, gruodžio 27 dieną.

Dviem dienom anksčiau, pirmąją Kalėdų dieną, jis paliko žinutę: „Vien todėl, kad pasimokai iš to, kurį myli, nereiškia, kad tai teisinga“.

Pora susitikinėti pradėjo 2010 metais. Tais pačiais metais dainininkas savo oficialiame tinklalapyje paskelbė esąs netradicinės seksualinės orientacijos. „Didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu laimingas homoseksualus vyras. Jaučiuosi palaimintas būdamas tuo, kuo esu“, - rašė jis 2010 metų kovo 29 dieną.

2008 metais R. Martinas tapo dvynių tėvu, kuriuos jam pagimdė surogatinė motina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)