Poną Byną vaidinęs aktorius įsigijo „McLaren“ automobilį 1997 m. už 460 000 svarų. Dabar jis parduoda mašiną 7,3 mln. svarų brangiau.

Tai vienas brangiausiai parduodamų automobilių JK, tik septinto dešimtmečio „Ferrari“ automobiliai parduodami brangiau.

60 m. aktorius pirmą kartą pateko į avariją 1999 m. spalį – trenkėsi į „Rover Metro“ automobilį. 2011 m. jis nesuvaldė automobilio slidžiame kelyje netoli Peterboro ir trenkėsi į medį. Per šią avariją jam lūžo petys, o automobilis nukentėjo kur kas stipriau, jo remontas atsiėjo 900 000 svarų. Na bet po šios avarijos vieno iš 64-ių pagamintų tokios markės automobilių vertė žymiai padidėjo.

Taigi R. Atkinsonas pardavė savo „McLaren F1“ už 8 mln. svarų. Agento teigimu, juo domėjosi pirkėjai iš viso pasaulio, bet galiausiai įsigijo britas.

Pernai su 23 m. žmona Sunetra išsiskyręs R. Atkinsonas sakė niekada nelaikęs automobilio investicija. Jis teigė: „Dabar automobilis tapo vertingu daiktu, metas kažkam kitam juo džiaugtis. Jis taip tyliai važiuoja, toks patogus, kad galima vykti į bet kokią kelionę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)