Praėjusį savaitgalį nerūpestingu poilsiu po Italijos saule besimėgavusi pora tapo fotoreporterių taikiniu. Fotografams pirmąjį kartą pavyko įamžinti ir 2013-ųju balandį gimusią bendrą poros atžalą – dukrą Leia. Kaip matyti slapta darytuose kadruose, iš savo tėvo mergaitė paveldėjo mėlynas akis ir rudus plaukus.Su šeima taip pat atostogauja ir ketverių su puse metų amžiaus bendras poros sūnus Aaronas.

Užsienio spauda taip pat narplioja ir pasikeitusio Darijos Žukovos veido palsaptį. Esą R. Abramovičius nusprendė, kad jo 33-ejų metų mylimajai atėjo metas ryžtis botokso injekcijoms. Atostogų metu moteris atrodo iš tiesų žvaliai bei elegantiškai, vilkėdama prabangiausių pasaulio mados namų kūriniais.

Romanas Abramovičius garsėja kaip itin dosnus tėvelis. Jis norėjo, kad antroji poros atžala gimtų JAV. Savo prabangia jacta jie nuplaukė į Niujorką. Prisišvartavę prie AMerikos krantų jie liko laive. Esą joks penkių žvaigždučių viešbutis negalėjo jiems pasiūlyti tokio saugumo ir komforto, kokį milijonierius susikūrė savo jachtoje. Hudsono upėje jachta praleido du mėnesius. Tai. R. Abramovičiui kainavo 1,6 milijono JAV dolerių (4,1 milijono litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)