Nuotaka buvo pasipuošusi balta vestuvine suknele su baltu veliumu bei tiara, jaunikis dėvėjo juodą kostiumą. Po ceremonijos jaunavedžiai pozavo prie įspūdingos gėlių sienos. Nuotrauką galite pamatyti ČIA.

55-erių Tarantino ir 35-erių Pick, kuri yra žinoma Izraelio dainininkė bei modelis, po ceremonijos suplanavę didesnę šventę.

Pora susipažino 2009 metais, kai režisierius reklamavo savo juostą „Negarbingi šunsnukiai“. Įsimylėjeliai susižadėjo 2017-ųjų birželį, maždaug po metų trukusių santykių.

Sužadėtuvių vakarėlyje dalyvavo tokie poros bičiuliai kaip Bruce'as Willisas, Samuelis L. Jacksonas bei Uma Thurman.

Likus kelioms dienoms iki vestuvių, Q. Tarantino baigė naujausios savo juostos „Once Upon A Time in Hollywood“ filmavimus, kur vaidino Bradas Pittas, Leonardo DiCaprio ir Margot Robbie.

Q. Tarantino tai pirmosios vestuvės, mat iki tol jis nebuvo vedęs ir, kaip aiškino žurnalistams, visą save atidavė darbui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)