Garsus komikas netyli – neseniai savo „Instagram“ paskyroje jis pasidalino skaudžia mergaitės iš Mariupolio istorija. Vaizdo įraše mergaitė, vardu Kira, pasakoja, kaip su mama pabėgo iš miesto ir kaip vos liko gyvos.

„Kai sprogo bomba, atsisėdau šalia padėto krepšio. Mama paėmė mane ant rankų ir nunešusi pasodino prie krūmo. Aplink buvo kraujo“, – pasakojo Kira.

Mergaitei atlikta operacija, kurios metu buvo pašalinti jos kūne įstrigę svetimkūniai.

Galkinas akcentavo, kad jis daugelį metų televizijoje kalbėjo su vaikais bei pabrėžė, jog mažyliai neturėtų patirti tokių baisybių, kokias patyrė ir nupasakojo ši mergaitė.

„Vaikai neturėtų taip gyventi. Jie neturėtų pasakoti tokių istorijų, patirtų per trumpą gyvenimą. Juk ši maža ukrainietė neketino nieko pulti“, – kalbėjo Maksimas.

Po vaizdo įrašu komentatoriai dėkojo M. Galkinui už teisingą poziciją ir už tai, kad garsus komikas netyli bei kalba apie karą Ukrainoje.


Delfi primena, kad kovo mėnesio pradžioje viena garsiausių Rusijos šeimų persikėlė gyventi į Izraelį.

Informacijos, kaip ir kur jie gyvena Izraelyje, praktiškai nėra. Tačiau dabar socialinio tinklo „Telegram“ kanale „Svetskije kroniki“ pasirodė vaizdo įrašas, kuriame galimai užfiksuotas garsiosios šeimos namas, praneša unian.net.

Įvairios žiniasklaidos agentūros skelbia, kad pora su vaikais įsikūrė 650 kv. metrų ploto name, iš kurio atsiveria vaizdas į Viduržemio jūrą.

M. Galkinas neseniai kreipėsi į gerbėjus ir pareiškė, kad dabar ne laikas socialiniuose tinkluose rodyti ankstesnio formato turinį: skelbti juokelius, kasdienio gyvenimo akimirkas, dalytis ateities planais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)