J. Tichonovos teigimu, videoklipas neva turėtų „padidinti jaunosios auditorijos susidomėjimą prezidentu“, rašoma „Telegram“ kanale „Kremlevskaja tabakerka“, remiantis šaltinių informacija.

Kanale pažymima, kad videoklipas gali pasirodyti vasario mėnesio pabaigoje arba kovo mėnesio pradžioje, skelbia unian.net.

„Kol kas nežinoma, kaip į šią idėją sureagavo diktatorius. Vadovaujantis gandais, savo sumanymą J. Tichonova netgi aptarė susitikusi su Sergejumi Kirijenka (RF prezidento administracijos vadovo pirmasis pavaduotojas). Jis nebuvo sužavėtas, bet nenorėjo ginčytis su V. Putino dukra“, – teigiama pranešime.

Dėmesio centre Rusija – naujienos, kurias reikia žinoti

Anksčiau internete pasirodė informacija, kad J. Tichonova nori į politiką prastumti J. Dronovą. Kalbama, kad tarp V. Putino dukros ir atlikėjo užsimezgė romanas.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį RF nuskambėjo skandalas – internete pasirodė nuotraukų iš „nuogojo vakarėlio“, kurį suorganizavo Anastasija Ivlejeva. Vakarėlyje dalyvavo galybė žvaigždžių, bet labiausiai „išsiskyrė“ reperis Vacio, ant lytinio organo užmovęs kojinę. Žurnalistai išsiaiškino, kad Kremlius įsakė sekti vakarėlyje šėlusius atlikėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)