Selena Gomez

Selena Gomez susilaukė internautų dėmesio dėl savo dirbtinio įdegio dalyvaudama „Met Gala“ renginyje. Buvo akivaizdu, kad buvo gerokai padauginta purškiamo įdegio. Tačiau Selena sugebėjo pati pasijuokti iš šios situacijos ir net internete paskelbė juokingą filmuką, kaip esą bėga nuo savo nuotraukų iš „Met Gala“.

„Jai asmeniškai ji atrodė gerai, tačiau ne visiems patiko. Ji tiesiog sureagavo į žmonių komentarus apie jos įdegį ir plaukus, ir norėjo papokštauti“, – leidiniui „PeopleStyle“ sakė dainininkei artimas žmogus.

Me when I saw my pictures from MET 🤷🏽‍♀️

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on May 9, 2018 at 8:32am PDT

Kim Kardashian West

Kim tikrai mėgsta sodrų įdegį, tačiau ne visuomet viskas būna taip, kaip norisi. Kim kartą pasakojo, kad jos dirbtinis įdegis įsitrynė jos dukrai North apie lūpas, kai ši ją maitino krūtimi.

O kita kartą Ellen DeGeneres pokalbių laidoje Kim pasakojo, kad kai jie su vyru Kanye Westu gyveno jos mamos Kris Jenner namuose, ji išsikvietė savo purškiamo įdegio meistrę, tačiau jos speciali palapinė tiesiog netilpo miegamajame, todėl teko ją statyti... prieškambaryje.

„Pamiršau, kad mano mažosios sesutės ten irgi gyvena, ir jos atėjo namo su savo draugėmis, o aš ten guliu nuogu užpakaliu. Buvo gėda“, – juokdamasi pasakojo Kim.

Chrissy Teigen

Prieš kelerius metus po purškiamo įdegio procedūros Chrissy Teigen socialiniame tinkle „Snapchat“ paskelbė nuotrauką, kurioje matyti rusvas jos kūno siluetas ant ... baltutėlės patalynės.

O visai neseniai Chrissy pasidalino sena nuotrauka, kurioje ji su vyru Johnu Legendu nufotografuoti „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje, kuriai dirbtinio įdegio ji tikrai nepagailėjo. „2008 metų „Grammy“ apdovanojimai. Prieš dešimt metų. Tas įdegis!!! Mirk iš juoko“.

Tačiau dabar dviejų vaikučių mama įdegiui, deja, nebeturi laiko. „Esu tiesiog priklausoma nuo purškiamo įdegio, tačiau jau seniai to nedariau, nes su vaikais tiesiog neturiu tam laiko“, – pripažino Chrissy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)