Seksualumas – tarytum viena iš Kardashianų klano moterų vizitinių kortelių. Tad nenuostabu, kad pikantiškomis nuotraukomis gerbėjus lepina ir Kourtney.

37-erių trijų vaikų mama gali pasigirti dvidešimtmetės kūno linkiais, išpuoselėta ir stangria oda.

Smulkutė Kourtney visai neseniai savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo keliais kadrais, kuriuose užfiksuota vilkinti maudymosi kostiumėlį. Gerbėjai negailėjo komplimentų, stebėjosi, kaip tris vaikus pagimdžiusi žvaigždė gali atrodyti lyg jauna studentė.

Nors bepigu būti žinomai ir turtingai, galėti lepintis įvairiausiomis grožio procedūromis ir neskaičiuoti pinigų, Kourtney ne viskas paduota ant gražios lėkštutės.

Dėl dailių formų moteris lieja prakaitą sportuodama, be to, stengiasi sveikai maitintis.

Travel Diary: The Bahamas. On my app. 🌴Photo credit: @larsapippen 📸

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jan 5, 2017 at 11:58am PST

Travel Diary: The Bahamas. On my app. 🌴Photo credit: @isabelarangela 📸

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jan 5, 2017 at 12:03pm PST

Travel Diary: The Bahamas. On my app.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jan 5, 2017 at 3:43pm PST

Tačiau manantys, kad Kourtney yra viena iš droviausiųjų šeimos narių – apsigauna. Prieš dvejus metus Kourtney pasekė sesers Kim pėdomis ir nusprendė nusimesti visus drabužius prieš filmavimo kameras. Žvilgsnis į pikantiškos fotosesijos užkulisius – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)